Küçük bir dükkan ile başlayan ve dünyaya yayılan bir başarı hikayesi!
1956 yılında Şevki Karacabey adıyla kasap olarak başlayan serüvenimizi, kendi çiftliklerimizde organik bir yaşamla yetiştirdiğimiz hayvanlarımızı hem kasapçılık hem de restaurantlarımızda sergileyerek günümüze kadar başarıyla sürdürdük. Dededen toruna geçen Seydikemer şubemiz de küçük bir et restaurantı ile başladı ve şu an hem Fethiye hem de Muğla bölgesinin en iyi et restaurantı ünvanıyla hizmet vermeye devam ediyor. Markamızı dünya çapında üne kazandıran Murat Karacabey ismiyle birçok bölgede siz değerli ziyaretçilerimizi ağırlamaya ve muhteşem lezzetler ile buluşturmaya devam ediyoruz.
Lezzetin ve sağlığın buluştuğu muhteşem tarifler.
Sevdiklerinizle paylaşılan anların değeri.